Cemil Baba Anaokulu
MEVLANA MAH. 6078. SK. CEMIL BABA ANAOKULU, ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 9 TALAS / KAYSERİ

VİZYON

Geleceğe emin adımlarla ilerleyen , kendine güvenen, dışa dönük yaratıcı ve sorumluluk almayı seven bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

MİSYON

Okul Öncesi Eğitim çerçevesi içinde çocuklarımızın bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak kendi özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, grupla işbirliği yapabilmelerini, kendilerini rahat ifade edebileceği ortamlar yaratarak onların ilkokula hazır olmalarını sağlamak, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinmeleri konusunda çocuklara rehberlik etmektir.

İkili

08.00-13.00 ve 13.15-18.15

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun il merkezine uzaklığı 7 km, İlçe merkezine uzaklığı ise 800 m´dir.

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Proje Çalışmaları

Robotik Kodlama, Dilimizin Zenginlikleri, Öğretmenim Bizde, Atalarımızla Geleneksel Oyun Zamanı, Beslenme Dostu Okul